Promotie luna August "Bonus" +50%

In perioada cuprinsa intre 01.08.2010 - 31.08.2010 toti afiliatii Piata Digitala vor primi o majorare de 50% a comisioanelor obtinute in acest interval.
Prin participarea la promotie, participantii sunt de acord sa respecte regulile si conditiile stabilite de Organizator in Regulamentul Oficial de Participare la Promotie, precum si regulile si conditiile stabilite in sectiunea Termeni si conditii.
In cazul in care Organizatorul constata ca un participant a incalcat aceste regulamente, isi rezerva dreptul de a suspenda contul acestuia.

La aceasta promotie pot participa toate persoanele care indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:
  • Sunt persoane fizice sau juridice cu varsta de peste 14 ani
  • Sunt inregistrati ca si afiliati pe site-ul www.piatadigitala.ro
Nu pot participa la acest concurs angajatii SC Ser Solution SRL, precum nici rudele pana la gradul 2 ale acestora.

Aceasta promotie incepe la data de 01.08.2010 si se termina la data de 31.08.2010.

Organizatorul acestei promotii este SC Ser Solution SRL cu sediul in Cluj-Napoca Str. Dorobantilor, Nr 102/11, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului J12/1623/2007 avand CUI RO21504434.

Bonusul de 50% se va acorda pentru fiecare comision realizat in luna august si aprobat. Bonusul este oferit in timp real adica in momentul aprobarii comisionului de catre advertiser.
In statisticile PiataDigitala bonusul va aparea ca o conversie in campania "Bonus - Promotie Luna August" reprezentind 50% din valoare comisionului aprobat.

Pe langa bonusul de 50% oferit castigati 2% din venitul lunar al fiecarui nou afiliat recomandat pe toata durata colaborarii cu reteaua de afiliere Piata Digitala. Acest venit va fi adaugat contului tau in timp real adica momentul in care a fost generat, nu anual ca in cazul altor retele de afiliere.

Organizatorul nu isi asuma nici o raspundere pentru datele si materialele necorespunzatoare (care nu respecta conditiile impuse).
Organizatorul promotiei va acorda bonus tuturor afiliatilor care realizeaza comisioane in luna august in conformitate cu specificatiile acestui regulament.
Organizatorul promotiei nu isi asuma responsabilitatea pentru:
  • neacceptarea de catre advertiseri a anumitor afiliati in campaniile acestora.
  • folosirea gresita sau necorespunzatoare a instrumentelor publicitare.
  • comisioanele realizate in afara perioadei concursului.

Tuturor participantilor la concurs le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 si legislatia romana privind comunicarile comerciale, iar Organizatorul se angajeaza sa indeplineasca toate conditiile stabilite de lege, aplicabile prezentei promotii, pentru protectia drepturilor consumatorilor participanti.
Datele personale ale castigatorilor vor ramane in contabilitatea firmei, in conformitate cu prevederile legislatiei fiscale.

Fiecare afiliat isi asuma obligatia de a indeplini regulile privind plata taxelor si impozitelor impuse de autoritatile oficiale ale Statului Roman privind veniturile.

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la campania promotionala se vor rezolva pe cale amiabila, sau in cazul in care acest lucru este imposibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Campania promotionala va putea fi intrerupta sau va inceta inainte de termen doar in cazul fortei majore sau printr-o decizie a Organizatorului. In aceasta situatie Organizatorul isi asuma obligatia de a instiinta participantii despre acest lucru, pe site-ul www.piatadigitala.ro.

 

Acest site folose┼čte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti Politica de cookies Accepta