Acord de confidentialitate

Piata Digitala incearca sa protejeze cat mai mult dreptul la intimitate si la imagine al utilizatorilor oferindu-le experienta online sigura, care sa nu le afecteze in mod negativ viata personala. In acest sens depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care dumneavoastra le introduceti in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile pe care dumneavoastra le aveti in vedere.

Nota de informare privind protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Piata Digitala are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza catre Piata Digitala sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Piata Digitala a serviciilor pe internet, a serviciilor avand ca scop reclama, marketing si publicitate, precum si servicii de comunicatii electronice. Utilizatorii nu sunt obligati sa furnizeze datele lor personale in scopul mentionat mai sus. Refuzul Utilizatorilor de a furniza datele lor personale determina imposibilitatea de a accesa serviciile oferite de catre Piata Digitala. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Piata Digitala si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele Piata Digitala si parteneri contractuali pentru realizarea scopului mentionat mai sus. Acceptarea Conventiei de catre Utilizatori si accesarea in continuarea a Site-ului inseamna consimtamantul expres dat de catre Utilizatori pentru prelucrarea si dezvaluirea catre terti de catre Piata Digitala a datelor cu caracter personal potrivit conditiilor din prezenta nota de informare si in limitele prevederilor legale.
Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele date personale ale sale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciile oferite de catre Piata Digitala.
Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciile oferite de catre Piata Digitala. Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Companiei: Piata Digitafla, cu sediul in Cluj-Napoca, Str. Salcamului Nr.37/18 cod postal 400377, sau la adresa de e-mail: suport@piatadigitala.ro
Prin acceptarea Conventiei Utilizatorii sunt de acord cu respectarea si indeplinirea de catre Piata Digitala a tuturor obligatiilor legale cu privire la transferul datelor cu caracter personal la orice alta entitate.
Daca unele din datele despre Utilizatori sunt incorecte, respectivii Utilizatori sunt rugati sa informeze Piata Digitala cat mai curand posibil.
Piata Digitala a solicitat inregistrarea ca operator de date cu caracter personal in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal.

Aria de acoperire a securitatii datelor cu caracter personal si a politicii `cookie`

Acordul de confidentialitate privind politica securitatii datelor personale, acopera modul in care sunt prelucrate datele cu caracter personal care va pot identifica cand utilizati site-ul Piata Digitala. De asemenea se au in vedere si datele persoanelor juridice, partenere sau nu, care utilizeaza site-ul Piata Digitala. Acest acord de confidentilaitate furnizeaza informatii referitoare la `cookie`, utilizarea lor de catre terti si modul de dezactivare.

Informatii generale colectate de Piata Digitala

In momentul inregistrarii pe site-ul Pita Digitala , prin crearea unui cont, prin accesarea diferitelor servicii si produse Piata Digitala, ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, Piata Digitala va prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana. In unele zone ale site-ului, Piata Digitala va cere sa furnizati date personale, incluzand numele dvs, adresa, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii in vederea facturarii serviciilor Piata Digitala si alte informatii prin care va pot identifica. In alte zone ale site-ului, Piata Digitala colecteaza sau poate sa colecteze informatii demografice care nu va pot identifica, cum ar fi : codul postal, varsta, sexul, interesele dvs. Uneori colectam sau putem colecta o combinatie intre cele doua tipuri de informatii. In momentul crearii unui cont Piata Digitala va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email , cod postal, domeniul de activitate si interese personale. Crearea contului dvs pe site-ul nostru si abonarea la serviciile noastre ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. Piata Digitala de asemenea primeste si inregistreaza pe serverele sale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs. Piata Digitala utilizeaza informatia stocata - detaliile furnizate de dvs la inregistrare si activitatea desfasurata pe site-ul noastru - in scopul de a facilita accesul la site, de a imbunatatii anumite produse si servicii si pentru a va informa referitor la ultimele produse si servicii de care sunteti interesat.

Afisarea datelor personale in spatiile/domeniile publice ale Piata Digitala

Informatiile cu caracter personal postate de catre utilizatori in locurile/spatiile publice apatinand Piata Digitala, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, pt fi copiate si stocate de catre terti asupra carora Piata Digitala nu are nici un control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand Piata Digitala.

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre Piata Digitala

Utilizam informatiile stranse de pe site-ul Piata Digitala, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de Piata Digitala si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si news-lettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre Piata Digitala este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Dezvaluirea si transmiterea informatiilor cu caracter personal

Piata Digitala nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal. Piata Digitala poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs. ;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Piata Digitala doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei Piata Digitala sau companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de Piata Digitala, sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;
- In cazul in care Piata Digitala fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator. In cazul in care Piata Digitala devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile Piata Digitala.

Cookies

Piata Digitala precum si siturile partenere, folosesc o facilitate a browserului Internet numita `cookie`. Cookies sunt fisere de dimensiuni reduse pe care browserul le plaseaza pe calculatorul utilizatorului. Aceste cookies sunt folosite pentru a memora numele utilizatorilor, preferintele, pentru a monitoriza parcursuri pe site, si pentru a personaliza paginile in functie de vizitator. Aveti optiunea de a seta browserul astfel incat sa respinga cookies. In acest caz insa, nu veti putea folosi serviciile Piata Digitala.

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca consideram ca este necesara o schimbare a regulilor de confidentialitate, vom publica respectivele modificari in aceasta pagina pentru a va informa cu privire la tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la suport@piatadigitala.ro
Va multumim ca folositi serviciile Piata Digitala.